dimecres, 5 d’agost del 2015

Primers dies a la resclosa

Dilluns 3 vam explicar el projecte de neteja i millora del camí de la resclosa als voluntaris i la seva raó de ser, recuperar la història de Santa Coloma i donar valor de nou al riu Gaià i el seu entorn. Els vam ensenyar el lloc de treball, tot seguint el camí des de la resclosa fins a l'aqüeducte.



Vam acabar la ruta a la Capelleta, on ens vam fer la primera foto de grup, i on tornaríem a anar a parar durant la ruta de Geocaching que vam fer a la tarda per conèixer el poble. Es tracta d'un joc de pistes que et porta pels punts més emblemàtics del poble i et dóna les coordenades per trobar el racó on s'amaga un petit tresor. Preparant-nos pel geocaching:




La Mar traduint la benvinguda i agraïment de l'Ajuntament als voluntaris. 
Nosaltres també els estem agraïts pel suport!

Dimarts 4 vam començar la feina amb el grup de voluntaris internacionals i alguns colomins a la zona de l'aqüeducte per tal de descobrir les construccions centenàries que el formen i l'envolten, i obrir el pas als caminaires. 
 

Esmorzant a les fonts de les Canelles.


A la tarda, vam anar-nos-en Gaià avall en cotxes i vam caminar per la Terra Promesa fins a un lloc màgic que no ens podíem oblidar de compartir amb els voluntaris: Santa Perpètua.




Vam acabar gaudint de les vistes des de la torre de Santa Perpètua!