dimarts, 11 d’agost del 2015

Cap de setmana i més

Divendres al vespre, després del taller sobre interculturalitat, el grup de voluntaris va anar de Festa Major a Argençola! Vam participar al sopar popular i ens vam quedar fins que els ulls se'ns tancaven del cansament.

Dissabte plovia, per això ens vam quedar a Cal Nialet veient alguns curts. Més tard, la pluja es va aturar i alguns ens vam atrevir a sortir, vam passar per Conesa i vam anar a veure com s'aixecava la boira des de Forès, quines vistes!


Diumenge al matí una mica d'esport per despertar-nos, futbol, bàsquet, volei... al poliesportiu de Santa Coloma. I com que dissabte ens havíem quedat amb ganes de veure alguna cosa més, vam anar a fer un volt per Montblanc.



Sant tornem-hi a treballar...

Dilluns la tornada a la feina va ser dura, però a la tarda vam gaudir de les presentacions dels països de procedència dels voluntaris i d'un deliciós sopar que van cuinar a cases de famílies colomines. Ens vam reunir tots davant de Cal Nialet per tastar la cuina de diferents països i conèixer-nos més! Un molt bon inici de setmana :)